Welkom op onze nieuwe website!


   
Na een werkkring van meer dan 25 jaar, in diverse functies als zowel binnen en buitendienst verkoop medewerker bij een handelmaatschappij in vlees verwerkende machine’ s nam ik in 1995 het importeurschap over van “Scharfen”. 

Scharfen is een familiebedrijf dat in Nederland voornamelijk bekend is van/door elektrische Vleesvermalsers en kleine schotelcutters. Naast deze machines produceert Scharfen diverse modellen snijmachines en gehaktmolens welke wereldwijd worden geëxporteerd, o.a. onder de naam van “van berkel” en “Mettler".

Naast het “Scharfen” gebeuren, begeef ik mij hoofdzakelijk op het gebied van aan- en verkoop van allerhande gebruikte vlees-verwerkendemachine’s, horeca en aanverwante apparatuur. Mede gezien mijn kontakten uit het verleden en mijn woonplaats Hengelo, zijn vele van mijn relaties woonachtig in Duitsland. Het toonaangevende land voor wat betreft deze sector. Daarnaast kan ik via mijn “netwerk” veelal voldoen aan de vraag, naar specifieke apparatuur. Gaarne ben ik u van dienst met advies.

P.B. Mulder
Scharfen Tender Hit

Video

klik op de afbeelding om een filmpje te starten